Kedves Látogatónk!
Üdvözöljük meglévő és új előfizetőinket!
Zubor Péternek hívnak, 1993-ban végeztem szakácsként Szegeden, és itt is kezdtem dolgozni. Később munkát vállaltam kisebb nagyobb megszakításokkal a Balatonon is, főleg csárdákban, de kipróbáltam a 4 csillagos szállodát is. Az évek folyamán rengeteg tapasztalatot szereztem, mivel minden területe a vendéglátásnak érdekelt és érdekel is. A disznóvágástól a vadhúsokig, a halaktól az egyszerű ételekig minden. Ezért is adtuk a feleségemmel (aki szintén a vendéglátásban pincérként dolgozott évekig) a "Házias" nevet a kifőzdénknek. Szeretnénk megmutatni, hogy a Házias ételek még mindig divatosak és ízletesek.
Miért éppen "Házias"?
- az anyag beszerzés
- az előkészítés
- a főzés
- a tálalás
- a nyomtatványok, szórólapok készítése
- a weboldal üzemeltetése
mind mind a család és a mi feladatunk, tehát "Háznál marad".

A Kifőzde
Mi nemcsak büszkék vagyunk erre a konyhára de "SZERETJÜK" is amit csinálunk. Az étlapjaink változatosak, nagy adagokkal. Új, illetve kevésbé ismert ételekkel próbáljuk színesebbé tenni a választékunkat, a "Házias" előkészítés és ízesítés mellett. Reméljük, megtalálják maguknak a megfelelő ételeket és ízeket a választékunkból. Persze a kritikát is elfogadjuk, mert az erősít minket és tovább fejlődhetünk. 2007 októberében nyitottunk ki Szegeden, Házias Kifőzde névvel, majd 2013 novemberétől Kiskundorozsmán már egy új, a HACCP-nek megfelelő minőségű és színvonalú konyhán főzünk önöknek és így már Kiskundorozsmára is szállítunk.
Mi a célunk?
Talán az, hogy a mai rohanó világban próbáljuk nem elfeledtetni a házias ételeket és ízeket. Folyamatosan bővülünk és új területekre is szeretnénk nyitni, szállítani.
Próbálja ki ételeinket, melyet MINDEN NAP FRISSEN KÉSZÍTÜNK!
Üdvözlettel: Zubor Péter és Papp Emese